Kalender

:

Aanmelden

:


:

Inschrijven

Schrijf uzelf hier in.

Om ruimtes te kunnen reserveren en om de nieuwsbrief te onvangen dient u ingeschreven te zijn.

Contact

Stichting Oos heim
Clermontstraat 10
6269 CE Margraten
Tel: 043–8516117
Limburg

Home

DRUMBANDFESTIVAL MUZIEKFEDERATIE LZW IN MARGRATEN

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 19-03-2018 om 13:09h

Koninklijk Erkende Harmonie Concordia organiseert op zaterdag 24 maart a.s. het jaarlijks drumbandtreffen van de Muziekfederatie Limburg Zuid West. Aan dit drumbandfestival, dat voor de 21e keer gehouden wordt, wordt deelgenomen door 8 verenigingen van deze federatie. Als gastvereniging is de drumband van Schutterij St. Sebastianus uitgenodigd. De deelnemers verzorgen een podiumoptreden in Gemeenschapshuis Oos Heim, Clermontstraat 10. Voor de jurering tekent het bondsjurylid Jo Zinzen. Dit jaar vindt geen optocht met defilé plaats.

Programma
Achtereenvolgend zullen optreden: de drumband van Schutterij Sint Sebastianus en vervolgens de drumbands van Harmonie Concordia Margraten, Harmonie Diligentia Eckelrade, Harmonie St. Laurentius Bemelen, Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer, Harmonie Berggalm Noorbeek, Harmonie Amicitia Banholt, Fanfare St. Blasius Cadier en Keer en Fanfare St. Gertrudis Sint Geertruid. De optredens beginnen om 18.30 uur. De zaal is open vanaf 17.45 u. De bekendmaking van de resultaten is voorzien omstreeks 23.00 uur. Er is geen entree. Belangstellenden en muziekliefhebbers zijn van harte welkom op 24 maart.

Parkeren
Parkeren kan op de parkeerplaatsen aan de Hendrik van Gelderstraat, de parkeerterreinen bij het Huis van de Burger (ingang Eijkerstraat en het Amerikaplein) de Gouverneur Kremersstraat (naast het Huis van de Burger)en op de parkeerplaats achter de PLUS. Allemaal binnen 300 meter loopafstand.

Affiche Drumbandfestival

Er zijn 0 reacties op dit bericht.

Bruisterbosch, vaders en moeders een documentaire film

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 31-10-2017 om 11:57h

Deze film van Aernout Henny en Toon Meuris, over het leven in Bruisterbosch door de jaren heen, toont aan de hand van unieke portretten van een oude generatie bewoners de geschiedenis en kracht van een kleine dorpsgemeenschap. En hoe die door de jaren heen verandert: het leven op het land, de gemeenschap, het dorpsleven en de kerk.

De documentaire staat voor veel meer dan alleen een portret van Bruisterbosch. De film laat zien hoe mensen met elkaar hun gemeenschap sterk weten te houden, in goede en in moeilijke tijden. Bruisterbosch, vaders en moeders heeft daarom betekenis voor bewoners van alle dorpsgemeenschappen.

U kunt de film zien
Zondag 12 november 2017
OOS HEIM, Clermontstraat 10, Margraten
19.30 uur
Toegang: vrijwillige bijdrage

Affiche film Bruisterbosch


Controleren proefdrukken en onthulling vrijwilligerswand en sponsorwand Oos Heim

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 23-09-2017 om 11:39h

Als het Dagelijks Bestuur van stichting Oos Heim zijn wij zeer trots op ons Gemeenschapshuis. Het wordt wekelijks veel gebruikt door de verenigingen en andere huurders. Er zijn regelmatig avonden waarop geen enkele ruimte meer beschikbaar is. Dit overtreft eigenlijk onze verwachtingen en wij zijn blij dat het Gemeenschapshuis weer zo’n belangrijke rol heeft binnen ons dorp.


Inzet van velen

Het was niet mogelijk om ons Gemeenschapshuis te realiseren, zonder de inzet van de vele vrijwilligers en de financiële ondersteuning vanuit de gemeenschap. Velen herinneren zich nog de gezellige momenten met alle vrijwilligers tijdens de bouw. Samen klussen om daarmee iets heel moois voor Margraten te realiseren. Daarnaast gaven de impulsen vanuit de vele bedrijven ons de mogelijkheid om onze ideeën om te zetten in realiteit. Om dit blijvend te benadrukken onthullen wij op 8 oktober de vrijwilligerswand en sponsorwand. Deze wanden zullen een prominente plaats innemen in Oos Heim, om daarmee het belang van inzet, ondersteuning en samenwerking te onderstrepen.

Uitnodiging voor onthulling

Voor deze onthulling willen wij alle sponsoren en alle vrijwilligers, uiteraard inclusief partner, uitnodigen in ons Gemeenschapshuis op 8 oktober vanaf 14:00 uur. Tijdens deze middag wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Proefdrukken van de wanden

Wij zouden het jammer vinden als uw logo of naam - ondanks onze aandacht daarvoor - niet correct op de sponsorwand komt te staan. Daarom vragen wij u om de onderstaande proefdrukken van de vrijwilligerswand en sponsorwanden te controleren. Mocht er iets niet kloppen of mochten er opmerkingen zijn, stuur dan een e-mail naar Roel Moonen. Dit kan tot 1 oktober!
Vrijwilligerswand
Sponsorwand 1
Sponsorwand 2
Sponsorwand 3
Sponsorwand 4

Er zijn 0 reacties op dit bericht.

Obligatielening - Uitloting 2017

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 13-09-2017 om 10:59h

Op dinsdag 29 augustus 2017 heeft de uitloting plaatsgevonden voor de 1ste aflossing van de obligatielening van Gemeenschapshuis Oos Heim. Volgens de voorwaarden van de obligatielening moet met ingang van 2017 per jaar minimaal 1/30 worden uitgeloot. In totaal zijn 34 obligaties uitgeloot, iets meer dan 1/30ste deel. De uitloting heeft plaatsgevonden onder toezicht van drie leden van het algemeen bestuur en 2 leden van het dagelijks bestuur van Stichting Oos Heim.

De nummers (laatste 4 cijfers) van de uitgelote obligaties zijn:

0033, 0073, 0139, 0204, 0209, 0222, 0231, 0273, 0358, 0359, 0377, 0381, 0430, 0449, 0483, 0507, 0552, 0575, 0580, 0582, 0619, 0636, 0639, 0640, 0643, 0659, 0706, 0713, 0757, 0853, 0864, 0906, 0916, 0998

Uitbetaling obligaties

Mocht u een van deze obligaties in uw bezit hebben, dan zullen wij de obligatie aflossen door overboeking op het door u opgegeven rekeningnummer. Dit nadat u de uitgelote obligatie(s) heeft ingeleverd bij Johnn Claassens, onze penningmeester. U kunt de obligatie inleveren in Gemeenschapshuis Oos Heim op woensdag 20 september 2017, tussen 19:30u en 20:30u. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u contact opnemen via claassens.oosheim@kpnmail.nl voor het maken van een andere afspraak.

Voorwaarden

Mocht u nog een keer de volledige voorwaarden van de obligatielening wensen na te lezen dan kan dit op onze website: www.oosheimmargraten.nl onder het kopje obligaties.


WMC on Tour in Oos Heim

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 11-07-2017 om 11:34h

WMC on Tour


Aankondiging werkzaamheden Clermontstraat

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 24-03-2017 om 14:05h  (bericht gewijzigd op 24-03-2017 om 21:48h)

Op maandag 3 april starten werkzaamheden in het kader van project “Bouwrijp- en woonrijp maken voormalige basisschool te Margraten”. Er wordt gestart met de aanleg van parkeerplaatsen parallel aan de Hendrik van Gelderstraat. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting circa 2 weken in beslag nemen. Doorgaand verkeer ondervindt geen hinder van deze werkzaamheden.

Als deze parkeerplaatsen toegankelijk zijn, wordt gestart met de aanleg van het riool in de Clermontstraat. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd om de toekomstige woningen te kunnen aansluiten op het riool. Als gevolg van deze werkzaamheden zal de Clermontstraat gedurende ongeveer 2 weken afgesloten zijn voor doorgaand verkeer, tussen de kruising met de Hendrik van Gelderstraat en huisnr. 10. Uiteraard blijven de panden te allen tijde te voet bereikbaar over de bestaande trottoirs.

Er is het verzoek om tijdens de rioolwerkzaamheden geen auto’s op de weg te parkeren. U kunt uw voertuigen tijdelijk parkeren op de nieuw aangelegde parkeerplaats.

De verwachting is dat de totale werkzaamheden worden afgerond binnen ongeveer 5 weken. Dit is gebaseerd op gunstige weersomstandigheden en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.


pdf Aankondiging werkzaamheden Clermontstraat


Vrijwilligeravond Oos Heim

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 14-09-2016 om 11:50h

Als het Dagelijks Bestuur van stichting Oos Heim zijn wij zeer trots op ons nieuwe Gemeenschapshuis. Het harde werk van eenieder was onmisbaar om dit prachtige gebouw te realiseren. Om nog een keer stil te staan bij het verzette werk, willen wij iedere vrijwilliger en zijn of haar partner uitnodigen voor een vrijwilligersavond op 7 oktober a.s. vanaf 20:00 uur. Tijdens de avond wordt uiteraard gezorgd voor een hapje en een drankje

Tijdens de opening was ons Gemeenschapshuis nog niet helemaal af. Zo ontbrak bijvoorbeeld de tribune en was de lift nog niet geïnstalleerd. Inmiddels zijn deze zaken niet meer weg te denken in ons Gemeenschapshuis. Tijdens deze vrijwilligersavond is het mogelijk om de werkzaamheden die plaatsvonden na de opening nader te bekijken. Velen herinneren zich daarnaast nog de gezellige momenten met alle vrijwilligers tijdens de bouw. Samen klussen om daarmee iets heel moois voor Margraten te realiseren. Tijdens de vrijwilligersavond kan iedereen weer even bijpraten en wellicht wat herinneringen opfrissen.

Wij hopen op je aanwezigheid tijdens de vrijwilligersavond op 7 oktober.


Oudere berichten...
 

© Copyright 2014-2018 Gemeenschapshuis Oos Heim Margraten, alle rechten voorbehouden.
Deze website werd gebouwd door Xzyra.