Kalender

:

Aanmelden

:


:

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven als u nog geen account heeft.

Om ruimtes te kunnen reserveren en om de nieuwsbrief te onvangen dient u ingeschreven te zijn.

Contact

Stichting Oos heim
Clermontstraat 10
6269 CE Margraten
Tel: 043–8516117
Limburg

Home

COVID-19 instructies Gemeenschapshuis Oos Heim oktober

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 21-10-2020 om 16:17h

COVID-19 instructies Gemeenschapshuis Oos Heim oktober

Er zijn 0 reacties op dit bericht.

Gemeenschapshuis Oos Heim voor kleinere activiteiten weer geopend

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 03-06-2020 om 11:27h

Na ruim 2 maanden gesloten te zijn, zijn we inmiddels weer gestart met het huisvesten van kleinere activiteiten. Dit betreft muzieklessen van de Harmonie en Schutterij en vergaderingen van diverse verenigingen. Dit is mogelijk na de versoepeling van enkele maatregelen. Het is echter wel noodzakelijk om vanuit de Gemeente een akkoord te krijgen, waarin u de activiteiten beschrijft en welke maatregelen u heeft getroffen.

Vanuit Stichting Oos Heim hebben wij zelf ook diverse maatregelen getroffen. Zo zijn er in elke ruimte materialen aanwezig om uw handen en tafels en stoelen te desinfecteren en staat er in elke ruimte een prullenbak. Daarnaast hebben wij de vergaderruimtes Concordia en St. Sebastianus samengevoegd om zodoende extra ruimte te creëren. Elke ruimte wordt daarbij extra geventileerd en het is mogelijk om in elke vergaderruimte een of meerdere deuren te openen. Als laatste is het sinds deze week noodzakelijk om bij elke activiteit aan te geven hoeveel personen er tegelijkertijd aanwezig zijn. Hierdoor kunnen wij beter de inschatting maken of een ruimte geschikt is of dat wij in overleg moeten kijken voor een grotere ruimte.

Indien u verkouden bent of een verhoging heeft, vragen wij u om uw sociale contacten te beperken en om thuis te blijven.

Wij hopen dat u gezond blijft en we zijn u hopelijk snel.

Bestuur en beheerders van Stichting Oos Heim


Sluiting bloedprikdienst Maastricht UMC+

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 24-03-2020 om 19:39h

Met ingang van dinsdag 24 maart is het prikpunt in Gemeenschapshuis Oos Heim gesloten tot nader bericht. De alternatieve priklocaties zijn:
Maastricht UMC+ P. Debyelaan 25 Maastricht, op werkdagen tussen 07.30 en 17.30 uur en Medisch Centrum Annadal Brouwersweg 100 Maastricht, werkdagen tussen 07.30 en 12.30 u.

Kijk op bloedprikken.mumc.nl voor de actuele openingstijden.

Er zijn 0 reacties op dit bericht.

Gemeenschapshuis Oos Heim is gesloten voor alle activiteiten vanwege COVID-19

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 24-03-2020 om 19:41h

Na de eerste bekendmaking van premier Rutte van maatregelen en dringende adviezen om het virus in te dammen, kwam het bestuur van Stichting Oos Heim twee weken geleden bij elkaar om te bezien wat dit betekende in de praktijk. Samen met vele verenigingen en gebruikers van het complex werden de mogelijkheden en de onmogelijkheden besproken. De meeste verenigingen zijn met minder dan 100 leden, maar besloten toch, al dan niet in overleg met overkoepelende organisaties, om met onmiddellijke ingang de verenigingsactiviteiten te staken. Evenementen werden voor de korte termijn allemaal afgezegd. Nu blijkt dat het toen al verstandige besluiten waren, zeker nu het aantal zieken en mensen die aan COVID overlijden helaas nog steeds stijgt.

De maatregelen zijn inmiddels verscherpt, waardoor alle gelegenheden waar mensen bij elkaar komen tot 1 juni zijn verboden. Hierdoor kunnen er in Oos Heim verder geen activiteiten meer worden georganiseerd. Dit geldt voor nog geplande vergaderingen van verenigingen, muzieklessen en de bloedprikdienst, maar ook voor koffietafels bij een afscheidsdienst.

Wij hopen dat wij binnenkort weer onze deuren kunnen openen en elke bezoeker te zijner tijd in goede gezondheid terug te zien.

Bestuur en beheerders van Stichting Oos Heim.


Concert Fanfare St. Gertrudis geannuleerd

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 14-03-2020 om 13:18h

Vanwege de maatregelen die onlangs genomen zijn door de overheid i.v.m. het bestrijden van het Corona-virus is het jubileumconcert van Fanfare St. Gertrudis dat op zondag 5 april 2020 in het Gemeenschapshuis zou worden gehouden geannuleerd.
​​
Samen met de gasten Stenzel & Kivits zal dit bijzondere concert op een nog nader te bepalen datum alsnog plaatsvinden. U leest daar t.z.t. alles over op de website van Fanfare St. Gertrudis en de facebook-pagina.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Er zijn 0 reacties op dit bericht.

Fanfare St. Gertrudis viert het 115-jarig jubileum

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 07-03-2020 om 15:36h  (bericht gewijzigd op 14-03-2020 om 13:20h)

Het fanfareorkest maakt zich op voor een wel zeer bijzonder themaconcert, namelijk het Jubileumconcert bij gelegenheid van 115-jarig bestaan, op zondagmiddag 5 april 2020 in Gemeenschapshuis Oos Heim in Margraten (aanvang 15.00 uur). Het belooft een prachtige middag te worden vol muziek, passie en humor.

Het programma bestaat uit 2 delen waarbij het fanfareorkest het eerste deel voor haar rekening neemt. Meeslepende muziek, uitgevoerd door orkest en solisten, met een vleugje Broadway.Na de pauze verandert het fanfareorkest in begeleidingsorkest om daarbij niemand minder dan het muzikaal komische duo Stenzel & Kivits te begeleiden in ‘The perfect Concert’.

Een unieke combinatie van klassieke opera-nummers, humor, theater, muzikale hoogstandjes en improvisatie. De omhooggevallen, statige tenor laat zich begeleiden door zijn klassieke, ietwat stuntelige maar hooggeschoolde pianist. Maar die verhoudingen tussen de twee muzikale persoonlijkheden veranderen tijdens de show regelmatig. Niets staat vast, zeker de vleugel niet.

Tiny en Wilbert zijn twee beroepsmusici die zich graag uitleven op het podium. Tiny Stenzel is de zanger/muzikant die o.a. ook veel ervaring heeft met straattheater en cabaret. Wilbert Kivits is pianodocent op een muziekschool, maar heeft zijn sporen ook ruim verdiend als toetsenist in jazz-formaties. Sinds het jaar 2000 evolueert hun samenwerking in ‘The perfect Concert’.

In rokkostuum gestoken geven ze hun klassieke concert, of liever gezegd proberen ze hun concert te geven. Heel handig presenteren ze hun onhandigheid. Natuurlijk missen ze de etiketten van het klassieke podium, maar ze hebben zelf geen last van hun sociale gestoordheid. Of zoals een van hen het formuleerde: 'Gaandeweg het optreden worden onze handicaps onze sterke kanten.'

Kaarten te bestellen via de website van Fanfare St. Gertruids

Er zijn 0 reacties op dit bericht.

RESCAR congres zaterdag 6 juni in Gemeenschapshuis Oos Heim

Geplaatst door Roel Moonen/Oos Heim op 03-03-2020 om 08:39h  (bericht gewijzigd op 07-03-2020 om 15:51h)

Op zaterdag 6 juni ’20 organiseren we weer vol trots ons jaarlijks RESCAR-Congres, deze keer in Gemeenschapshuis Oos Heim in Margraten.

De middag staat in het teken van het thema ‘Hart voor de vrouw’. Met presentaties over een typische vrouwenkwaal; diastolisch hartfalen en over zwangerschap en hart- en vaatziekten.

Programma:
12.45 uur Ontvangst met koffie/thee en vlaai
13.30 uur Welkom door Guy Peeters, bestuursvoorzitter Hart en vaat onderzoekfonds Limburg
13.35 uur Inleiding door Harry Crijns, hoofd vakgroep cardiologie Maastricht UMC+
13.40 uur Zwangerschap, de ultieme hart- en vaattest - Marc Spaanderman, hoofd divisie obstetrie
14.10 uur Pijn op de borst door de kleine kransslagaderen – Patty Winkler
14.30 uur Hartfalen en de kleinste bloedvaatjes – Jerremy Weerts
14.50 uur Hartpatiënt Annemarie Aalbers leest voor uit haar bundel ‘Chronische humor’
15.00 uur Vragenronde
15.30 uur Afsluiting

Als u in de afgelopen twee jaar RESCAR/Hart en vaat onderzoekfonds Limburg heeft gesteund of heeft deelgenomen aan Loop met je dokter is deelname gratis. Nog geen donateur of deelnemer? Betaal dan € 8,00 entree per persoon of word donateur.
Aanmelden kan per mail: info@hartenvaatonderzoekfondslimburg.nl

Meer informatie op de website van hart en vaat onderzoekfonds Limburg of 043-4077364

Loop met je dokter rescar 2019

Er zijn 0 reacties op dit bericht.

Oudere berichten...pdf broelof affiche
 

© Copyright 2014-2021 Gemeenschapshuis Oos Heim Margraten, alle rechten voorbehouden.
Deze website werd gebouwd door Xzyra.