Kalender

:

Aanmelden

:


:

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven als u nog geen account heeft.

Om ruimtes te kunnen reserveren en om de nieuwsbrief te onvangen dient u ingeschreven te zijn.

Contact

Stichting Oos heim
Clermontstraat 10
6269 CE Margraten
Tel: 043–8516117
Limburg

Beschikbare ruimtes

Gemeenschapshuis Oos Heim.

Theaterzaal Dracula (grote zaal)

In de grote zaal kunnen ca. 700 personen staan of 350 personen zitten. Afmetingen: 22 bij 14 meter. Oppervlakte ca. 308 m2.Het aantal personen wordt minder naar gelang er andere attributen in de zaal geplaatst worden zoals bar, statafels, podium, enz.

Tribune en toneelverlichting:

Deze zaal is zeer geschikt voor een groter concert of speciale voorstelling in verband met de uitschuifbare tribune en theaterverlichting. De tribune heeft 146 zitplaatsen. Tevens zijn er 90 tribune voorzetstoelen aanwezig. Afhankelijk hoeveel ruimte men voor de voorstelling nodig heeft kunnen er nog meer stoelen geplaatst worden.
In de theaterzaal zijn 3 flexibele trussen aanwezig met theaterspots. Deze kunt u tijdens een voorstelling uiteraard gebruiken om uw voorstelling extra cachet te geven.

Beamer en scherm:

In de Theaterzaal is een beamer en scherm beschikbaar. De afmeting van het scherm is 4,90 x 3,06 meter en kan gebruikt worden in de verhouding 16:10 en makkelijk aangepast worden naar de verhouding 16:9. Het scherm hangt recht tegenover de tribune en kan prima gebruikt bij een grotere bijeenkomst, vergadering of tijdens een concert.

Kleine zaal Euregio HabetsRoyen

In de kleine zaal kunnen ca. 175 personen staan. Zittend kunnen er ca. 80 personen geplaatst worden. Afmetingen: 11.3 bij 7.2 meter. Oppervlakte ca. 81 m2. In deze zaal is een beamerscherm aanwezig. Graag tijdig aangeven bij de beheerder indien u hiervan gebruik wenst te maken

Schakelruimte iNeX Architecten

Dit zaaltje ligt tussen de bar en de grote zaal. In deze ruimte kunnen ca. 100 personen staan of ca. 50 personen zitten. Afmetingen zijn 9 bij 5.6 meter. Oppervlakte ca. 50 m2.

Bar Oos Heim

De bar ligt tussen de kleine zaal en de schakelruimte. In de barruimte kunnen ca. 25 personen staan. De afmetingen van deze is ca 7.2 bij 4.7 meter. Oppervlakte 33 m2. Bij de bar is tevens de keuken aangesloten.

Foyer (kleine zaal boven)

De foyer ligt boven de kleine zaal en kan gecombineerd worden met de Theaterzaal door de schuifwand te openen. In de foyer mogen maximaal 67 personen aanwezig zijn. Deze kunnen zitten of staan, afhankelijk van de situatie. Afmetingen: 17.3 bij 7.2 meter. Oppervlakte ca. 115 m2. In de foyer is een keukenblok en koelkast aanwezig. Daarnaast is er een apart toilet voor de gebruikers van de foyer aanwezig.

Vergaderruimte St.Sebastianus

Vergaderruimte waar 12 personen aan vergadertafels kunnen zitten. Deze vergaderruimte kan door het openen van een schuifwand worden uitgebreid met vergaderruimte Concordia. Worden beide vergaderruimtes samengevoegd, dan kunnen er 40 personen zitten in een vergaderopstelling.

Vergaderruimte Concordia

Vergaderruimte waar ca. 12 personen aan vergadertafels kunnen zitten. Deze vergaderruimte kan door het openen van een schuifwand worden uitgebreid met vergaderruimte St.Sebastianus. Worden beide vergaderruimtes samengevoegd, dan kunnen er 40 personen zitten in een vergaderopstelling.

Kleedruimte 't Blezerke

De kleedruimte kan gebruikt worden voor een klein aantal personen.
Bijv. voor toneelverenigingen als kleed- en schminkruimte, artiesten ontvangst of als vergaderruimte voor enkele personen.

Verbinden van ruimtes

Het is mogelijk om diverse ruimtes middels de flexibele schuifwanden met elkaar te verbinden. Zo kan de Theaterzaal verbonden worden met de foyer en schakelruimte iNeX Architecten. De kleine zaal Euregio HabetsRoyen, bar Oos Heim en schakelruimte iNeX Architecten kan tot een gezellig geheel worden gecombineerd. Daarnaast zijn er uiteraard diverse andere opties mogelijk, al naar gelang de behoefte van de gebruiker.
 

© Copyright 2014-2024 Gemeenschapshuis Oos Heim Margraten, alle rechten voorbehouden.
Deze website werd gebouwd door Xzyra.