Kalender

:

Aanmelden

:


:

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven als u nog geen account heeft.

Om ruimtes te kunnen reserveren en om de nieuwsbrief te onvangen dient u ingeschreven te zijn.

Contact

Stichting Oos heim
Clermontstraat 10
6269 CE Margraten
Tel: 043–8516117
Limburg

Parkeren

Parkeervoorzieningen:

Rondom het Gemeenschapshuis zijn vele parkeerplaatsen beschikbaar.  Ten eerste is een nieuw parkeerterrein beschikbaar op de kop van de Clermontstraat, tegenover de begraafplaats. Daarnaast zijn rondom het Gemeentehuis twee parkeerterreinen gelegen. Een met de ingang aan de Eijkerstraat en het tweede is het Amerikaplein. Deze parkeerterreinen liggen op ongeveer 200 meter loopafstand van het Gemeenschapshuis. Het is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van een klein parkeerterrein bij de Kerk. In de Clermontstraat zelf is er een beperkte mogelijkheid tot parkeren, maar in de omliggende straten is er meer dan voldoende mogelijkheid tot parkeren.

Vrij parkeren:

In Margraten is er overal vrij parkeren. Let wel op, een aantal parkeerplaatsen op het Amerikaplein mogen alleen gebruikt worden in combinatie met een parkeerschijf.

Parkeerverbod:

Let op: Voor de ingang van het Gemeenschapshuis zelf, geldt een parkeerverbod.

Parkeren mindervaliden:

Er zijn twee mindervaliden parkeerplaatsen beschikbaar bij de zij-ingang van het Gemeenschapshuis. Daarnaast zijn er twee mindervaliden parkeerplaatsen beschikbaar op de kop van de Clermontstraat
 

© Copyright 2014-2023 Gemeenschapshuis Oos Heim Margraten, alle rechten voorbehouden.
Deze website werd gebouwd door Xzyra.